Erityisavustus

 

 

Pieksämäen kaupunki ja kuusi paikkakunnan urheiluseuraa ovat saaneet 10 000 euroa hanketukea vähävaraisten perheiden lasten urheiluharrastusten mahdollistamiseksi.

Avustus on tarkoitettu 7–15 -vuotiaiden lasten ja nuorten urheiluseuratoimintaan. Pelaajan perhe hakee tukea seuralta ja seura saa avustuksen kaupungilta. Tukea voi hakea tavanomaiseen seuratoimintaan ja viikoittaiseen ja ohjattuun liikuntaharrastustoimintaan mm. jäsen- ja kausimaksujen vapautukseen. Avustus on tarkoitettu perheille, joilla on haasteita rahoittaa lasten liikuntaharrastuksia. Tarve voi johtua työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta, yksinhuoltajuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavasta syystä.

Hakuaikaa on 15.11.2020 asti. Hakemuksen voi osoittaa suoraan seuran varapuheenjohtajalle Maija-Riikka Kyröläiselle maikki.kyrolainen@gmail.com. Hakemusta käsitelee vain seuran puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Hakemus hävitetään lakisääteisen ajan kuluessa. Myönteisellä päätöksellä pelaaja saa vapaan harrastusoikeuden, avustusta ei makseta perheelle suoraan.

Lisätietoja varapj. Maija-Riikka Kyröläinen p. 0505551331

 

Avustusta pääsee hakemaan alla olevalla lomakkeella tallentamalla sen omalle koneelle, täyttämällä kaikki tiedot ja lähettämällä sen osoitteeseen maikki.kyrolainen@gmail.com.